Service en onderhoud

Service en onderhoud is de belangrijkste werkzaamheid van Meetvisie. 

Het is belangrijk dat je meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is daarom uitermate geschikt om te checken of alles nog steeds werkt volgens de specificaties van de fabrikant. Een goed en regelmatig onderhouden instrument kan jarenlang voor nauwkeurigheid op de bouwplaats zorgen. Dus is jouw bouwlaser kapot? Wij herstellen het graag!

Onze service-afdeling heeft ruim 20 jaar ervaring in het kaliberen en repareren van meetinstrumenten. Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud van instrumenten voor de bouw.

We hebben opleidingen gevolgd bij LeicaSpectra, TopconSokkiaLaserliner, StanleyStabila en Mikrofyn. Daardoor kunnen wij snel en vakkundig de diverse merken afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren!

We zijn door Leica Geosystems gecertificeerd als Authorised Service Partner. Dit betekent  dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd.